Monique Franssen Over mij

Over mij

OVER MIJ

Ik leg de lat lekker hoog dan kan ik er makkelijker onderdoor

Waar ik vandaan kom…

Ik ben geboren en getogen in de Gooi & Vechtstreek. Hilversum is mijn uitvalsbasis, maar in het huidige online tijdperk strekt mijn dienstverlening zich uit over heel Nederland!

Hoe ik ervaring heb opgedaan in verschillende branches…

De 1e 10 jaar van mijn werkzame leven heb ik in de transportwereld ontzettend veel gedaan op het gebied van planning. Ik werkte mee aan meerdere projectoptimalisaties en bracht structuur aan in het planningsproces van het team van chauffeurs. In deze jaren heb ik geleerd razendsnel te kunnen schakelen en goed overzicht te bewaren, juist op de momenten dat stress om de hoek kwam kijken!

Daarna heb ik 3 jaar een leidinggevende functie gehad in de uitvaartbranche. Werken in die branche gaf mij ontzettend veel voldoening, omdat je iedere keer weer alles maar 1x kan doen. Dat maakt dat het latje lekker hoog komt te liggen. Doordat ik ontzettend kwaliteit gericht ben, kon ik in die functie heel goed mijn ei kwijt.

Mijn 1e freelance opdracht heb ik bij Delivery Support succesvol afgerond. Als interim servicemanager kreeg ik de opdracht om de gehele serviceafdeling op een rustige, succesvolle manier te implementeren binnen de organisatie. Tijdens deze opdracht bleek maar weer hoeveel energie ik krijg van het aanbrengen van structuur binnen een team- en of afdeling. Maar ook dat ik een echte teamplayer ben, en graag met mensen samenwerk.

In mijn vrije tijd…

Onderneem ik veel met mijn zoontje, en ben ik regelmatig met de hond op de Hoorneboegse Hei te vinden. Voor mij de ideale plek om mijn hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te zetten. Ook hecht ik veel waarde aan quality time met familie en vrienden, en vind ik sporten net zo belangrijk als lekker eten en goede wijn!

Is er een klik?

Ik zet mijn kwaliteiten graag breed in. Niet op één branche gericht, maar daar waar de klik is en de behoefte aan (Online) Office Support. Die klik vind ik heel belangrijk. Ten slotte bestaat de uitdrukking ‘Teamwork makes the dream work’ niet voor niets!
Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

NEEM CONTACT OP