Reviews


REVIEWS

Samenwerken is elkaar versterken

Monique stelt hele heldere doelen en gaat daar vervolgens vol voor. Hierbij houdt ze ook oog voor de medewerkers om de gezamenlijke doelen te halen waarbij iedereen de juiste motivatie heeft. Een echte teamspeler dus maar wel volgens haar regels. En dat in positieve zin, want Monique heeft bij ons de broodnodige structuur en discipline gebracht met een positieve sfeer en daar profiteren wij als bedrijf nu nog van. Daar zijn wij nog steeds erg dankbaar voor!
Peter Heining, Eigenaar Delivery Support

Ik heb Monique leren kennen als fijne collega in haar rol als Teamleider/Planner zorg & vervoer bij een van de grootste uitvaartorganisaties. Ze is professioneel, pragmatisch, analytisch, resultaatgericht, direct, empathisch en representatief. Bij knelpunten vindt ze áltijd een oplossing. Kortom een zelfstandige organisatie sensitieve vakvrouw met een hands-on mentaliteit. Absoluut een aanrader om mee samen te werken!
Monique Houtzager, In Memoriam Uitvaarten

Met Monique in huis is het ‘goed boeren’. Zij is hands-on en neemt zonder te vragen veel verantwoordelijkheid op zich. Zij is de verbinder tussen klant-medewerker-organisatie. Voor mij als voormalig bestuurder/aandeelhouder van een grote recycling organisatie heb ik de samenwerking met Monique als zeer prettig ervaren. Dat zij de stap heeft gezet naar zelfstandig ondernemer spreekt voor mij voor zich. Ik wens haar dan ook alle succes en geluk met haar onderneming en hoop zelf ook in de nabije toekomst een beroep op haar te mogen doen.
R. Heimering, CEO BANQ Groep B.V.

Monique is een getalenteerde open collega die niet schuwt haar mening onderbouwd te geven. Een zeer prettige collega die graag samenwerkt maar in de wisselwerking ook ervaren collega’s stimuleert kritisch te blijven. Monique ken ik als een gedreven medewerker die haar passie voor kwaliteit op een inspirerende manier weet in te zetten voor de ontwikkeling van haar team en de resultaten van haar gebied. Monique was een fijne collega en een consciëntieus werkende professional op wie je kunt bouwen.
Harm Kamphuis, Districtmanager Yarden Uitvaartzorg

Vanaf 2002 heb ik 3 jaar samengewerkt met Monique. Zij was toen 17 jaar en ik heb haar zien uitgroeien tot een loyale, hardwerkende en betrouwbare collega. Een fijne vriendschap is ontstaan, en gebleven. Ik omschrijf Monique als ambitieus en leergierig. Met haar positieve, innemende karakter is zij prettig om mee samen te werken en een aanwinst voor het bedrijfsleven.
Patricia van Lunzen, Administratiekantoor Accounting Counts